godmorgon :)

Har precis fixat mig, och packat lite, ska snart dra och käka med matte och pappa. Efter de ska jag hem till mamma och hämta min resväska och lägga ner allt i den, sen ska jag dra till Koffe och hjälpa honom med att packa, sen så ska jag sova där för vi ska iväg rätt tidigt på imon :)
Puss puss♥
Mf_422946738_23df02696b2d666c16a880723047551b_large

förlåt!

heeejsan:)
Skrev ju att jag skulle blogga bättre för ett tag sen.. Men så blev de nt, har nt haft nån tillgång till nån dator eftersom mina e trasiga.. Idag har jag vart ute och sprungit och vart inne eftersom vädret bokstavligen sög idag..Kan ba blogga idag och imon, sen åker jag till Värmland på måndag, men kommer hem på torsdag och då kommer jag blogga mer!
Puss puss♥
HAHA, har inga nya bilder på pappas dator.. (från 6an) :D

TOLO

Nemen hallå igen!
 
Våra arena matcher har inte riktigt gått som det skulle, det har varit väldigt segt i den delen. Jsut nu sitter vi och lyssnar på DnB och gör massa random sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. Vi har inte så mycket mer att skriva, det är mer bara att vi blir outgearade mycket så det är inte så mycket vi kan göra även om man är bättre än dom man möter!
 
Ni får ha de bra 
 
puss puss♥ 

Go dag:)

Efter gymmet stack vi hem och duschade och fixade oss, sen åkte vi till stan och gick runt där..
Tillslut blev vi hungriga så vi tänkte käka mc i stan men de va fullt, så vi åkte till mc här i frölunda med Anton och Koffe :) Efter mc så följde dom mig hem, och nu e jag hemma då! :D
Imon ska jag lata mig och träffa koffe.
Puss Puss♥

Gymmet! ❤

Har precis fixat mig och ska snart dra till gymmet med Elin :) Sen vet jag nt riktigt vad vi ska göra.. Får se! Puss puss❤


Blogg dax!

Tänkte börja blogga bra nu igen:) Vet att ni flesta nt fattade ett piss i de inlägget under detta, men de gjorde nt jag heller!?.. Idag har jag vart med Elin, Koffe och Anton, vädret ute idag sög så vi va hemma hos mig:) men nu ska jag sova, puss puss❤


Arena DAX

cha cha bloggen,
 
idag ska jag(koffe) och anton lira Rogue-lock i arena. Vi har nyss skaffat gearet, det tog ungerfär 2 dagar men bara bgs. vi ska sikta på runt 200 arena matcher, och hoppas på att minst få 1550 till att börja med. Det ska nog inte va så svårt. När vi väl har blivit bekväma med våra macros och spel stilen ska vi leta en shaman för RLS. En riktigt bra komp om jag får säga själv. Det kommer nog att bli toppen!
Puss puss ♥
 
 

Tjooo! :)

Jag vet att mitt bloggande suger nu, men de e sommarlov och jag har nt dirket tid för att tänka på att skriva i bloggen hela tiden, Ska iaf till min mobror med hela familjen imon och fira mormor och morfars guld bröllop!:)
Sen på söndag ska jag till Värmland i en vecka så kommer nt kunna blogga! Ba så ni vet :D 
Gör alla dagar jag missar efter de!
Pusss♥

Dag 19: Något du gillar

En toppendag men Elin, eftersom det är hennes födelsedag!!
GRATTTIIIS BÄSTIIIIIS!!! :D <3333

17: Något du hatar

Svergies regniga väder!!:(

Dag 16 En gammal bild på dig själv


Dag 15: En killkompis

Det är anton mannen, walla bror fan va zahhht han är, asså WAAAAAAAHHHHHH, brrrooorrr han är zaht HAMZA

ELIIIN :D

 
 
 
 
 
Lite bilder från igår! :D
 
 
 
 

Dag 14: Min absolut närmaste vän

ELIIIIIIIIIN !!
yeah, som alla redan vet typ så e Elin min närmaste vän och bästis!!
HAHAHA elin till dej !!
 

Dag 13: En bild på något du önskar


RSS 2.0